Header image  
Jernbanegade 34 DK-3720 Aakirkeby  
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kontakt os for pris og leverance

Ring 4015 1015

 

"NATHOLDET på Bornholm 1"

"Natholdet på Bornholm 1" er den første dvd i en længere række med mystiske oplevelser. På denne dvd følger vi NATHOLDET på Hammershus Slotsruin, hvor uforklarlige fænomener stadig står ubesvarede. Uhyggen breder sig også på gravpladserne ved Louisenlund og Gryet. Se med, hvis du tør!

Tilladt over 15 år. Dansk tale.

 

"Nørre Vosborg"

I serien om Danske Slotte og Herregårde besøger Dansk Dokumentarfilm og TV en af Vestjyllands mest eventyrlige herregårde - Nørre Vosborg. Dvd'en giver en guidet tur gennem den nyrenoverede herregård og når mørket falder på rykker NATHOLDET ind med specialudstyr for at filme det man ikke ser, når det er lyst.

Tilladt over 15 år.   Dansk tale.   Ialt 73 min.

 

"Dragsholm Slot"

I serien om Danske Slotte og Herregårde besøger Dansk Dokumentarfilm og TV en af Danmarks mest eventyrlige slotte - Dragsholm Slot. Dvd'en giver en guidet tur gennem Danmarks første slotspension og fortæller bredt om den historiske og kulturelle betydning denne danske perle har i danmarkshistorien. Og når mørket falder på rykker NATHOLDET ind med specialudstyr for at filme det man ikke ser, når det er lyst.

Tilladt over 15 år.   Dansk tale.   Ialt 115 min.

 

"Skolefesten 2009 - Gensyn med Ulstrup Skole"

D. 5. juni 2009 slår Stenvad Mosebrug dørene op for en klassefest udover det sædvanlige. 130 elever fra den gamle Ulstrup Skole var meldt til arrangementet og vi kigger med på den store gensynsdag. Indeholder også over 100 stillbilleder fra gamle dage.

Dansk tale. Tekstet for hørehæmmede.

 

Anders Nyborg, kunstmaler og skulptør

"En anderledes Anders"

Anders Nyborg fortæller om sine 75 år som forelægger og kunstner. Vi har besøgt ham i hans hjem på Mallorca og hans sommerbolig på Bornholm. Et usædvanligt portræt af en usædvanlig mand, der fortæller åbenhjertigt om livets sejre og nederlag.

Dansk tale.

 

 

Erik Pouplier, journalist og forfatter. 

"Nu Vil Jeg Ha' Ferie...